Pejrupvej 5, Orte, 5560 Aarup

Torsdag 8/7 2021 kl. 18.00-20.00 eller Lørdag 10/7 2021 kl. 10.00-12.00

 

Det er simpelt at indrette sin bil til mikrocamper og komme ud i naturen på hverdagseventyr eller bilferie i hele Europa. Med få midler og lidt praktiske tips til indretning, kan du hurtigt indrette bilen så den er klar til afgang så snart du har lyst. Efter to års rejse i mikrocamper, 3 biler og 6 indretninger har jeg lært hvad der fungerer i praksis og hvad man glemmer at tænke over.

Pris 195 kr 
Tilmelding og betaling senest dagen før kl. 12.00

Send en mail til Mikrocamper.dk@gmail.com

På workshoppen vil du lære:

  • Hvad er dine behov når du mikrocamper?
  • Idéer til 
  • indretning, godt og skidt ved de enkelte
  • Overvejelser til din egen indretning
  • Bliv klar til at indrette
  • Tjekliste til første tur

På workshoppen deler jeg ud af mine praktiske erfaringer så du kan indrette din egen mikrocamper og komme afsted på eventyr.

Du kan finde flere tips og svar på spørgsmål på Facebook i gruppen Mikrocamper:

 https://www.facebook.com/groups/823019551760292

Om Lae Skye: 

Jeg hedder Lærke og er friluftsjunkie. Jeg lærte at bruge og opholde mig i naturen igennem mine mange år som spejder og de ti år jeg har boet langt ude på landet i Andalusien. Hjemme i Danmark bor jeg i mit selvbyggede Tiny house og endeligt har jeg rejst fuldtids i to år i min mikrocamper 😀 I syditalien brød min bil sammen og taget af mafiaen. Jeg rejste videre til Spanien og købte en ny bil, men strandede i Portugal da Coronaen brød ud. Derfra rundede jeg Danmark og købte en ny bil på danske plader, før jeg tilbragte sommeren i de svenske skove og hele vinteren 2020-2021 i ørknen i Almeria (Spanien). 

Du kan følge med på https://www.facebook.com/LaeSkye